- Pomidorai, 4 vienetai
- Avokadas, 1 vienetas
- Petražolės, 1 pundelis
- Kalendra, 1 pundelis
- Svogūnų laiškai, 1 pundelis
- Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Natūralus jogurtas, 2 valgomieji šaukštai
- druska, pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Pomidorus ir avokadus supjaustykite kubeliais. Iškart permaišykite, kad avokadas nepradėtų tamsėti. Žalumynus smulkiai sukapokite, įmaišykite į salotas. Salotas pagardinkite citrinos sultimis, druska, pipirais, jogurtu.
Skanios, gaivios salotos, kurios tinka tiek, kaip užkandis ar lengva vakarienė, tiek ir kaip garnyras.
2017-07-19 19:35