Pikantiškos morkos

Pikantiškos morkos
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Didelės morkos, 8 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Švieži raudonėliai, 2 valgomieji šaukštai
  • Rūkytos paprikos milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Malti muskatai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Raudonojo vyno actas, 1 valgomasis šaukštas
  • Sūdytos pistacijos (lukštentos), 1 sauja
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Pipirai, 0.25 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 225 laipsnių.

  2. Į kepimo skardą supilkite aliejų, sudėkite morkas, pabarstykite raudonėliais, paprika, muskatais, druska, pamaišykite, kepkite apie valandą, kol morkos suminkštės, tačiau nesukris.

  3. Morkas sudėkite į lėkštę, pagardinkite sviestu, actu ir pabarstykite pistacijomis.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Ieva
» Rašyti komentarą