- Susmulkinti česnakai, 3 valgomieji šaukštai
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Citrinos sultys, 0.25 stiklinės
- Šviežios smulkintos petražolės, 0.25 stiklinės
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Virtos krevetės, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Supilkite į puodą ar keptuvę aliejų, sudėkite česnaką, kepkite ant vidutinio stiprumo ugnies apie minutę. Supilkite sultis, suberkite druską, pipirus ir petražoles, sumaišykite viską su krevetėmis.
Uždenkite ir palikite šaldytuve bent porai valandų.
Paprastas, bet išties elegantiškas užkandis, kurio recepto prašys visi jūsų draugai!