- Paprikos, 4 vienetai
- Pievagrybiai, 250 gramų
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Druska
- Petražolės
- Svogūnas, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, 6 vienetai
- Sojos padažas, 4 valgomieji šaukštai
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Paprikų viršų nupjaukite, išimkite sėklas. Džiūvėsius aptepkite grietine, o kai truputį suminkštės - sumaigykite šakute.
Į šią masę įmuškite kiaušinius, smulkiai supjaustytus ir svieste pakepintus svogūnus, kapotas petražoles, supjaustytus pievagrybius ir paprikų viršūnėles, gerai išmaišykite, pagardinkite druska, pipirais, padažu.
Įdarykite paprikas.
Kepkite karščiui atspariame inde 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 min, vis palaistydami išsiskyrusiomis sultimis.
2015-11-08 22:19