Pieniška žuvienė

Pieniška žuvienė
Ingredientai:
  • Menkė, 400 gramų
  • Bulvės, 4 vienetai
  • Petražolės šaknis, 1 vienetas
  • Vanduo, 300 mililitrų
  • Pienas, 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Pipirai
  • Krapai
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruoškite žuvį ir pavirkite 10 minučių vandenyje.

  2. Sudėkite pjaustytas bulves, petražolės šaknį ir smulkintą svogūną. Virkite, kol suminkštės bulvės.

  3. Užvirinkite pieną, suberkite į jį miltus, išmaišykite.

  4. Užbalinkite paruoštu padažu sriubą, įdėkite sviesto, žalumynų, įberkite prieskonių.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą