Pernakt mirkyta avižinė košė su persikais ir imbieru

Pernakt mirkyta avižinė košė su persikais ir imbieru
Ingredientai:
  • Avižiniai dribsniai, 0.5 stiklinės
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Persikas, 1 vienetas
  • Imbiero milteliai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Persiką supjaustykite kubeliais. Sumaišykite su po tekančiu vandeniu perplautais dribsniais, berkite imbiero, užpilkite pienu (galite naudoti karvės pieną, tačiau geriau rinktis kokosų arba riešutų).

  2. Sudėkite į užsukamą stiklainį ar kitokį indelį su dangteliu, uždenkite ir laikykite šaldytuve pernakt. Ryte permaišykite ir skanaukite. Jeigu persikas gerai sunokęs, tai saldumo turėtų pakakti, tačiau papildomai galite įsidėti medaus.

  3. Jeigu jums norisi šiltos košės, tai dribsnius dėkite į puodą, užpilkite pienu ir laikykite šaldytuve pernakt, o ryte šiek tiek pašildykite. Tuomet sudėkite persiką, imbiero miltelius.

  4. Tokią košę galite maišyti su pačiais įvairiausiais vaisiais, uogomis, riešutais, sėklomis, prieskoniais.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Aistė
» Rašyti komentarą