- Juodasis šokoladas, 300 gramų
- Baltasis šokoladas, 100 gramų
- Riešutai, 100 gramų
- Laužyti sausainiai, 200 gramų
- Riebi grietinėlė, 250 mililitrų
- Medus, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Sudėkite riešutus, sausainius ir baltąjį šokoladą į maišelį, padaužykite plaktuku mėsai ar kuo nors sunkiu, kad nereikėtų smulkinti rankomis.
Atskirame inde pakaitinę ištirpinkite sviestą, supilkite į jį grietinėlę ir sudėkite medų. Užvirinkite ir nukaiskite. Sudėkite šokoladą, jį ištirpinkite, tada suberkite sausainių, riešutų ir šokolado mišinį.
Viską sudėkite į formą (jeigu ji ne silikoninė, patartina prieš tai iškloti maistine plėvele), padėkite į šaldytuvą 2 valandoms.
2013-04-05 09:43