- Paprikos, 4 vienetai
- Brinza (brandintas sūris), 200 gramų
- Balta duona, 200 gramų
- Svogūnų laiškai, 1 pundelis
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklas, nuplaukite, nusausinkite.
Sūrį supjaustykite kubeliais.
Duoną apipjaustykite, nuimkite pluteles, supjaustykite kubeliais ir apskrudinkie keptuvėje be aliejaus.
Kiaušinius išplakite su pienu.
Susmulkinkite nuplautus svogūnų laiškus.
Dalį sūrio atidėkite, kitą sumaišykite su duona ir pagardinkite druska.
Įdarykite paprikas paruoštu mišiniu, užpilkite plakiniu. Ant viršaus sudėkite likusį sūrį.
Kepkite aliejumi išteptoje skardoje 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 15 minučių. Sudėkite į lėkštę, pabarstykite svogūnų laiškais ir patiekite.