- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Naminė varškė, 4 valgomieji šaukštai
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 60 gramų
- Kefyras, 80 mililitrų
- Abrikosai, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Kiaušinį išplakti su cukrumi, druska, ištirpintu sviestu ir kefyru.
Abrikosus supjaustyti mažais gabaliukais arba sutarkuoti burokine tarka.
Į tešlą suberti kepimo miltelius, abrikosus ir miltus.
Tešla turi būti minkoma rankomis. Jei tešla gaunasi per skysta, įdėkite daugiau miltų.
Išminkę tešlą susukite į ritinėį ir supjaustykite griežinėliais.
Sausainius sudėkite į kepimo skardą.
Kepti reikia apie 20-25 minutes 200 laipsnių orkaitėje.
Apibarstykite cukraus pudra. Skanaus