- Česnako laiškai, 100 gramų
- Anakardžių riešutai, 100 gramų
- Alyvuogių aliejus, 0.333333 stiklinės
- Druska, 0.5 valgomojo šaukšto
- Bulvės, 400 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C laipsnių. Kol kaista orkaitė, į trintuvę sudėkite: česnakus, riešutus, įberkite druskos, įpilkite aliejaus, ir viską gerai sutrinkite iki vientisos masės.
Gerai nuplovę bulves, supjaustykite jas specialia bulvių pjaustykle plonais griežinėliais, kad liktų vientisa bulvė, bet būtų tarpeliai įdėti kreminei masei. Sudėkite bulves ant kepimo popieriaus.
Sudėkite kreminę masę į bulves ir kepkite orkaitėje apie 25 minutes. Skanaus!