- Smidrai, 700 gramų
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Malti džiūvėsėliai, 0.5 stiklinės
- Tarkuotas Parmezano sūris, 0.75 stiklinės
- Česnako milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Malti juodieji pipirai, 0.25 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Skardą papurkškite aliejumi, kad smidrai neprikibtų, ir atidėkite į šalį.
Smidrų galai turi būti nupjauti. Smidrus užpilkite aliejumi, išmaišykite, tada pabarstykite džiūvėsėliais, česnako milteliais, druska, pipirais ir tarkuotu sūriu, vėl gerai išmaišykite.
Paskleiskite smidrus ant skardos ir kepkite 10-15 minučių.
Paprasčiau nebūna!