Orkaitėje kepti smidrai su sūriu

Orkaitėje kepti smidrai su sūriu
Ingredientai:
  • Smidrai, 700 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Malti džiūvėsėliai, 0.5 stiklinės
  • Tarkuotas Parmezano sūris, 0.75 stiklinės
  • Česnako milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai, 0.25 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Skardą papurkškite aliejumi, kad smidrai neprikibtų, ir atidėkite į šalį.

  2. Smidrų galai turi būti nupjauti. Smidrus užpilkite aliejumi, išmaišykite, tada pabarstykite džiūvėsėliais, česnako milteliais, druska, pipirais ir tarkuotu sūriu, vėl gerai išmaišykite.

  3. Paskleiskite smidrus ant skardos ir kepkite 10-15 minučių.

  4. Paprasčiau nebūna!

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Ligita
» Rašyti komentarą