- Svogūnas, 2 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Česnakas, 3 skiltelės
- Ryžiai, 10 gramų
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 20 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pomidorai, 3 vienetai
- Juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Fermentinis sūris, 150 gramų
- Baklažanai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Nupjaukite baklažanų galiukus, išskobkite sėklas. Virkite pasūdytame vandenyje 5 minutes
Svogūnus ir morkas susmulkinkite, pakepkite keptuvėje apie 10 minučių.
Sumaišykite su pjaustytais pomidorais, grietine, pomidorų padažu, tarkuotu sūriu ir prieskoniais.
Įdarykite baklažanus ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 40 minučių.
Pastaba: prieš kepant galima papuošti pomidoro riekele ir šiek tiek pabarstyti sūriu.
2020-01-31 15:14