Orkaitėje keptas upėtakis

Orkaitėje keptas upėtakis
Ingredientai:
  • Sviestas, 60 gramų
  • Petražolės, 10 gramų
  • Upėtakis, 1 vienetas
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Citrina, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpinkite sviestą ir susmulkinkite petražoles.

  2. Išklokite kepimo formą folija, sudėkite žuvį, užpilkite šiek tiek sviesto.

  3. Pabarstykite druska ir pipirais.

  4. Į likusį svietą supilkite citrinos sultis ir suberkite petražoles. Mišinį užvirinkite ir užpilkite ant žuvies. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Erika
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Tu vištą
2018-05-21 20:53
Nesugebi recepto parašyti.