- Alyvuogių aliejus, 0.25 stiklinės
- Perspaustos česnako skiltelės, 2 vienetai
- Nesaldūs malti džiūvėsėliai, 0.25 stiklinės
- Tarkuotas Parmezano sūris, 0.25 stiklinės
- Vištienos krūtinėlės filė (be kaulų, be odos), 2 vienetai
- Druskos ir pipirų pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių.
Nedidelėje keptuvėje ant nestiprios ugnies įkaitinkite aliejų ir apkepkite česnaką 1-2 minutes.
Apvoliokite vištienos krūtinėlę iš pradžių česnakiniame aliejuje, po to - sūrio, džiūvėsėlių ir prieskonių mišinyje.
Sudėkite į kepimo indą, kepkite 30-35 minutes.
Receptas labai paprastas, tačiau visada pasiteisinantis!