- Didelės bulvės, supjaustytos riekutėmis, 3 vienetai
- Druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį
- Rozmarinų šakelės, 8 vienetai
- Lašišos filė (supjaustyta į 4 gabaliukus), 1 vienetas
- Plonai supjaustytos citrinos, 2 vienetai
- Susmulkintos česnako skiltelės, 4 vienetai
- Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių, pasiruoškite 4 kepimo popieriaus lakštus. Ant kiekvieno iš jų per vidurį uždėkite bulvių, pabarstykite druska ir pipirais. Uždėkite po 2 rozmarinų šakeles, lašišos gabaliuką, porą citrinos riekučių, susmulkintą česnako skiltelę ir šaukštą sviesto. Viską dar kartą pabarstykite druska ir pipirais.
Susukite į kepimo popierių (padarykite 4 paketukus), sudėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 15 minučių. Patiekite iš karto.
Vienas iš paprasčiausių, bet tikrai ne prasčiausių būdų greitai, skaniai ir sveikai paruošti lašišos filė!