- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Pienas, 100 mililitrų
- Špinatai, 200 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Sviestas, 100 gramų
- Mėsa, 200 gramų
- Juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Špinatus labai gerai nuplaukite, apskabykite ir keletą minučių pavirkite sūdytame vandenyje, kad suminkštėtų.
Kiaušinius išplakite su trupučiu pieno, įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite, supilkite į keptuvę su įkaitintais riebalais.
Ant kiaušinių plakinio paskleiskite troškintų špinatų, tada omletą apverskite ir dar kelias minutes pakepinkite.
Įvyniokite pasirinktą mėsytę (kumpį, vištienos krūtinėlę) ir patiekite.