- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Augalinis aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Pienas, 20 mililitrų
- Krevetės, 250 gramų
- Svogūnų laiškai, 3 vienetai
- Vanduo, 20 mililitrų
- Sūris, 50 gramų
- Skrebučiai, 2 vienetai
- Juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Žalumynai, 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Išplakite pieną, vandenį, prieskonius ir tarkuotą sūrį, įmaišykite krevetes.
Ištirpinkite keptuvėje sviestą ir supilkite plakinį.
Uždenkite dangtį ir kepkite keletą minučių ant nedidelės ugnies, tada apverskite omletą ir apkepkite kitą jo pusę
Patiekite su skrebučiu ir žalumynais
2019-07-22 10:55