Obuolių užkandis priešpiečiams

Obuolių užkandis priešpiečiams
Ingredientai:
  • Obuoliai, 2 vienetai
  • Žemės riešutų sviestas, 0.25 stiklinės
  • Želė, 0.25 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite obuolius storesnėmis riekutėmis, riekutės viduryje išpjaukite norimą formą (širdelę, žvaigždutę ar pan.)

  2. Darykite sumuštinukus: riekutes aptepkite žemės riešutų sviestu, uždėkite želė ir uždenkite obuolio riekute.

  3. Patiekti reikėtų iš karto, tačiau jeigu valgysite vėliau - obuolius rekomenduojama papurkšti citrinos sultimis, kad netamsėtų. Žemės riešutų sviesto ir želė derinukas ypač mėgstamas Amerikoje, tačiau populiarus ir Europoje.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Ieva
» Rašyti komentarą