Obuolių traškučiai su cinamonu

Obuolių traškučiai su cinamonu
Ingredientai:
  • Obuolys, 3 vienetai
  • Citrina, 0.5 vieneto
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Cinamonas, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolius nuplaukite, jeigu norite, tai galite nuskusti ir supjaustykite plonomis riekelėmis. Jas sudėkite į indą, apliekite citrinos sultimis ir išmaišykite.

  2. Riekeles sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, apiberkite su cinamonu sumaišytu cukrumi.

  3. Džiovinkite iki 60-70 C įkaitintoje orkaitėje 3-4 valandas.

  4. Sveiki ir skanūs traškučiai!

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Toma
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Aniceta
2016-08-21 10:49
Labai saunu