Obuolių kisielius

Obuolių kisielius
Ingredientai:
  • Pjaustyti obuoliai, 0.5 stiklinės
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanduo, 0.75 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolius (tinka ir serbentai, spanguolės, avietės) nuplaukite, nulupkite žievelę, užpilkite vandeniu, įberkite cukraus ir virkite.

  2. Pertrinkite per sietelį.

  3. Krakmolą ištirpinkite mažame vandens kiekyje, supilkite į tyrę ir virkite valandą (nepamirškite maišyti)

  4. Karštą kisielių supilkite į šaltu vandeniu išplautą salotinę ir patiekite.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Daiva
» Rašyti komentarą