Obuolinis varškės apkepas

Obuolinis varškės apkepas
Ingredientai:
  • Varškė, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
  • Manų kruopos, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Obuoliai, 500 gramų
  • Džiūvėsėliai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite trynius su cukrumi ir sumaišykite su pertrinta varške.

  2. Supilkite išlydytą sviestą, suberkite druską ir manų kruopas.

  3. Sumaišykite viską su išplaktais baltymais.

  4. Nulupkite ir supjaustykite obuolius.

  5. Pusę masės sukrėskite į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą, tada sudėkite obuolius ir supilkite likusią masę.

  6. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 30 minučių.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Justė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Irina
2013-04-30 01:56
labai megstu tokius apkepus,labai skanu!!!
laura
2012-06-26 15:45
ka? galite greiciau atrasyt man reikia greit pagamint
laura
2012-06-26 15:44
o galima deti 1 kiausini?