- Varškė, 500 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
- Manų kruopos, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Obuoliai, 500 gramų
- Džiūvėsėliai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Išplakite trynius su cukrumi ir sumaišykite su pertrinta varške.
Supilkite išlydytą sviestą, suberkite druską ir manų kruopas.
Sumaišykite viską su išplaktais baltymais.
Nulupkite ir supjaustykite obuolius.
Pusę masės sukrėskite į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą, tada sudėkite obuolius ir supilkite likusią masę.
Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 30 minučių.
2013-04-30 01:56