- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Migdolai, 40 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Pasukos, 250 mililitrų
- Sviestas, 80 mililitrų
- Cukrus, 170 gramų
- Obuolys, 1 vienetas
- Tarkuota citrinos žievelė, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Susmulkinkite migdolus.
Miltus išmaišykite su kepimo milteliais ir druska.
Kiaušinį išplakite su cukrumi ir sviestu, įmaišykite pasukas, miltų mišinį, migdolus, nuluptą tarkuotą obuolį ir citrinos žievelę.
Tešlą išpilstykite į formeles ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį.