Obuoliniai keksiukai su riešutais

Obuoliniai keksiukai su riešutais
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Migdolai, 40 gramų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Pasukos, 250 mililitrų
  • Sviestas, 80 mililitrų
  • Cukrus, 170 gramų
  • Obuolys, 1 vienetas
  • Tarkuota citrinos žievelė, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinkite migdolus.

  2. Miltus išmaišykite su kepimo milteliais ir druska.

  3. Kiaušinį išplakite su cukrumi ir sviestu, įmaišykite pasukas, miltų mišinį, migdolus, nuluptą tarkuotą obuolį ir citrinos žievelę.

  4. Tešlą išpilstykite į formeles ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Valerija
» Rašyti komentarą