- Kiaušinis, 1 vienetas
- Pienas, 1 stiklinė
- Miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Vištienos filė, 400 gramų
- Morka, 1 vienetas
- Svogūnas, 1 vienetas
- Rauginti agurkai, 2 vienetai
- Česnakas, 1 skiltelė
- Majonezas, 250 gramų
- Druska
- Pipirai
- Salotų lapai, 9 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Iš kiaušinių, pieno, miltų ir druskos padarykite tešlą, iškepkite lietinius blynus.
Vištieną išvirkite ir atvėsinkite.
Svogūną susmulkinkite, morką sutarkuokite. Apkepkite daržoves aliejuje.
Stambiai sutarkuokite agurkus, susmulkinkite česnaką ir pabarstykite druska bei pipirais. Visus turimus komponentus sutrinkite smulkintuvu iki vienalytės masės.
Kiekvieną blyną pertepkite gautu paštetu, uždėkite salotų, sluoksniuokite tokiau, kol baigsis produktai.
Palikite šaldytuve pastovėti 1-1,5 val., patiekite.
2018-02-01 18:45