Netikras kepsnys

Netikras kepsnys
Ingredientai:
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Kalendra, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Kiaušinis, 1 vienetas
  • Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Faršas, 500 gramų
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Čiobreliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių, tuo tarpu apkepkite susmulkintus svogūnus, faršą sumaišykite su likusiais komponentais ir keptais svogūnais.

  2. Viską kepkite skardoje pusvalandį, tada patepkite padažu ir kepkite dar 20 minučių.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Eliza
» Rašyti komentarą