Netikra žiedinių kopūstų pica

Netikra žiedinių kopūstų pica
Ingredientai:
  • Didelis žiedinis kopūstas, 1 vienetas
  • Dideli kiaušiniai, 2 vienetai
  • Tarkuotas mocarelos sūris, 1.5 stiklinės
  • Tarkuotas Parmezano sūris, 0.5 stiklinės
  • Prieskonių mišinys, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Malti juodieji pipirai
  • Keptos šoninės juostelės, 4 vienetai
  • Kapotos petražolės, 1 valgomasis šaukštas
  • Jūsų mėgstamas padažas
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 210 laipsnių, skardą išklokite kepimo popieriumi. Sumalkite arba pertrinkite elektriniu trintuvu žiedinį kopūstą, apsausinkite masę popieriniu rankšluosčiu, kad sugertumėte skysčių perteklių.

  2. Žiedinį kopūstą sumaišykite dubenyje su kiaušiniais, 1 stikline tarkuoto Mocarelos sūrio, Parmezanu, prieskonių mišiniu (tinka pertažolės, krapai, česnakų granulės, svogūnų milteliai, laiškiniai česnakai ir kt.), viską sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, paspauskite šaukštu, kad suformuotumėte picos pagrindą, ir kepkite, kol pagels (apie 25 minutes).

  3. Pabarstykite likusiu sūriu, keptos šoninės gabaliukais, petražolėmis ir kepkite dar 5-10 minučių, kol sūris išsilydys. Užpilkite mėgstamo padažo, supjaustykite ir patiekite.

  4. Receptas puikiai tinka tiems, kurie riboja miltinių gaminių kiekį savo racione.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą