- Faršas, 600 gramų
- Fermentinis sūris, 200 gramų
- Paprika, 1 vienetas
- Svogūnas, 1 galva
- Pomidorai, 3 vienetai
- Lavašas, 1 vienetas
- Pomidorų padažas, 200 gramų
- Juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Svogūnas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Apkepkite faršą su svogūnais, įberkite mėsos prieskonių, druskos.
Padalinkite lavašą į tris dalis. Pirmuoju išklokite kepimo indą, ant viršaus uždėkite pusę faršo, kubeliais supjaustytų pomidorų ir paprikos, padažo bei tarkuoto sūrio, antrą lavašo sluoksnį, vėl faršo, pomidorų, paprikos, padažo ir sūrio, paskutinį lavašo sluoksnį, jį prispaukite.
Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 15-20 minučių.
2012-06-09 01:09