- Liesa varškė, 300 gramų
- Natūralus jogurtas, 100 gramų
- Kakava, 1.5 valgomojo šaukšto
- Želatina, 15 gramų
- Saldiklio pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Jogurtą, varškę, kakavą ir pasirinktą saldiklį išplakite iki vienalytės masės.
Želatiną 10-15 minučių pamirkykite šaltame vandenyje, po to ištirpinkite įstatę indą su želatina į puodą su karštu vandeniu. Neleiskite užvirti!
Supilkite želatiną į šokoladinį kremą ir 1-2 minutes plakite elektriniu plaktuvu.
Išpilstykite į indelius ir [adėkite į šaldytuvą sustingti 2-3 valandoms.
Jei pageidaujate, galima pabarstyti smulkintais riešutais.
100 g šio deserto turi apie 95 kcal.