Nekaloringi šokoladiniai putėsiai su varške

Nekaloringi šokoladiniai putėsiai su varške
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Liesa varškė, 300 gramų
  • Natūralus jogurtas, 100 gramų
  • Kakava, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Želatina, 15 gramų
  • Saldiklio pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
  1. Jogurtą, varškę, kakavą ir pasirinktą saldiklį išplakite iki vienalytės masės.

  2. Želatiną 10-15 minučių pamirkykite šaltame vandenyje, po to ištirpinkite įstatę indą su želatina į puodą su karštu vandeniu. Neleiskite užvirti!

  3. Supilkite želatiną į šokoladinį kremą ir 1-2 minutes plakite elektriniu plaktuvu.

  4. Išpilstykite į indelius ir [adėkite į šaldytuvą sustingti 2-3 valandoms.

  5. Jei pageidaujate, galima pabarstyti smulkintais riešutais.

  6. 100 g šio deserto turi apie 95 kcal.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Ieva
» Rašyti komentarą