- Sviestas, 200 gramų
- Šokoladas, 100 gramų
- Muskato riešutai, 2 žiupsneliai
- Cukraus pudra, 2.5 valgomojo šaukšto
- Pienas arba vanduo, 1 valgomasis šaukštas
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kakava, 1 arbatinis šaukštelis
- Riešutai
- Vanilinis cukrus, 0.33 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Sutrupinkite ne mažiau kaip 50 % kakavos turintį šokoladą, supilkite pieną arba vandenį ir įstatykite į karšto vandens vonelę. Kaitinkite, kol šokoladas ištirps.
Įmaišykite sviestą, pudrą, vanilinį cukrų, kakavą ir prieskonius. Kol viską išmaišysite, masė turi būti šilta. Jeigu atvėso, dar kartą pašildykite vandens vonelėje.
Sudėkite į indą ir pabarstykite riešutais.