- Miltai (pirmos ar antros rūšies), 5 stiklinės
- Mielės, 7 gramai
- Kmynai, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 2 valgomieji šaukštai
- Ryžiai, 2 stiklinės
- Alyvuogių aliejus, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Sumalkite pakepintus ryžius.
Sumaišykite 2 stiklines miltų, mieles ir 3 stiklines šilto vandens. Palikite valandai.
Įmaišykite kmynus, aliejų ir druską, suberkite ryžius ir likusius miltus.
Išminkykite tešlą (iš viso - apie 15 minučių).
Ištepkite dubenį aliejumi ir į jį įdėkite tešlą. Palikite valandai, kad pakiltų.
Po valandos dar kartą paminkykite, išspauskite orą ir palikite valandai šiltai arba šaldytuve per naktį.
Suformuokite du kepaliukus ir dėkite juos ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.
Pakildinkite uždengę rankšluosčiu pusvalandį.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite ne ilgiau nei 50 minučių.