Morkų saldainiai

Morkų saldainiai
Ingredientai:
  • Morkos, 500 gramų
  • Cukrus, 500 gramų
  • Konjakas, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanilinis cukrus, 1 pakelis
  • Apelsino žievelė, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite, virkite ant silpnos ugnies apie 20-30 min., kad būtų košė ir neliktų sulčių. Kai atvės, suberkite vanilinį cukrų, sutarkuotas apelsinų žieveles, supilkite konjaką. Po to formuokite nedidelius saldainius ir apvoliokite cukruje.

  2. Pastovėję saldainiai tampa kietesni ir dar skanesni, visai neturi morkų skonio.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Laura
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Laura
2012-10-08 13:15
o kur deti tuos 500g cukraus? sorry jei klausimas kvailas, tiesiog esu zalia kulinarijoje