Morkų pyragas

Morkų pyragas
Ingredientai:
  • Cukrus, 2 stiklinės
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Sviestas, 100 gramų
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas, 1 žiupsnelis
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Tarkuotos morkos, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Smulkiai tarkuotas morkas maišykite su cukrumi, kol šis ištirps. Sudėkite į jas grietine nugesintą sodą arba kepimo miltelius, įmuškite kiaušinius, supilkite ištirpintą sviestą, suberkite cinamoną ir vanilinį cukrų.

  2. Persijokite miltus - dėkite jų tiek, kad išeitų tiršta tešla.

  3. Ištepkite kepimo formą riebalais, suverskite į ją gerai išmaišytą masę ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį.

Porcijų skaičius: 16
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą