- Cukrus, 2 stiklinės
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Sviestas, 100 gramų
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Cinamonas, 1 žiupsnelis
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Miltai, 1 stiklinė
- Tarkuotos morkos, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 16
Smulkiai tarkuotas morkas maišykite su cukrumi, kol šis ištirps. Sudėkite į jas grietine nugesintą sodą arba kepimo miltelius, įmuškite kiaušinius, supilkite ištirpintą sviestą, suberkite cinamoną ir vanilinį cukrų.
Persijokite miltus - dėkite jų tiek, kad išeitų tiršta tešla.
Ištepkite kepimo formą riebalais, suverskite į ją gerai išmaišytą masę ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį.