Morkų lazdelės

Morkų lazdelės
Ingredientai:
  • Morkos, 500 gramų
  • Petražolės, 1 pundelis
  • Šviežias imbieras, 1 centimetras
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas nuskuskite ir supjaustykite lazdelėmis. Jas sumaišykite su kapotomis petražolėmis, šviežiu, tarkuotu imbieru ir aliejumi.

  2. Morkų lazdeles sudėkite į aliejumi pateptą kepimo indą arba ant kepimo popieriumi išklotos ir aliejumi pateptos skardos. Pabarstykite druska.

  3. Kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje, apie 30-40 min.

  4. Tinka tiek kaip garnyras, tiek kaip pagrindinis patiekalas.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Aistė
» Rašyti komentarą