- Miltai, 100 gramų
- Apelsinų sultys, 100 mililitrų
- Nuskustos morkos, 80 gramų
- Cukrus, 60 gramų
- Kepinti lazdynų riešutai, 50 gramų
- Augalinis aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska
- Truputis vanilinio cukraus
- Cukraus pudros papuošimui
- Citrinos sultys, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Cukrų ištirpinkite apelsinų sultyse, įberkite vanilinio cukraus ir įpilkite citrinos sulčių. Ten pat sudėkite tarkuotas morkas, supilkite aliejų, išmaišykite. Įmaišykite smulkintus riešutus, miltus, druską ir kepimo miltelius.
Sudėkite masę į keksiukų formeles ir kepkite 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje 25-30 min.