Morkų keksiukai su riešutais

Morkų keksiukai su riešutais
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Miltai, 100 gramų
  • Apelsinų sultys, 100 mililitrų
  • Nuskustos morkos, 80 gramų
  • Cukrus, 60 gramų
  • Kepinti lazdynų riešutai, 50 gramų
  • Augalinis aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
  • Truputis vanilinio cukraus
  • Cukraus pudros papuošimui
  • Citrinos sultys, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Cukrų ištirpinkite apelsinų sultyse, įberkite vanilinio cukraus ir įpilkite citrinos sulčių. Ten pat sudėkite tarkuotas morkas, supilkite aliejų, išmaišykite. Įmaišykite smulkintus riešutus, miltus, druską ir kepimo miltelius.

  2. Sudėkite masę į keksiukų formeles ir kepkite 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje 25-30 min.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą