Morkų blyneliai

Morkų blyneliai
Ingredientai:
  • Morkos, 200 gramų
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, 50 mililitrų
  • Kiaušinis, 1 vienetas
  • Miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Manai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Stambiai sutarkuokite morkas, suberkite jas į puodą, užpilkite vandeniu, sudėkite cukrų ir prieskonius. 15 minučių patroškinkite.

  2. Į pabaigą suberkite manus. Masę atvėsinkite, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus ir kepimo miltelius.

  3. Kepkite aliejuje.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Živilė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Onute
2014-11-16 21:55
Turetu but skanu ir sveika...
irma karpe
2013-08-14 08:52
turi buti skanu.