- Moliūgai, 3 kilogramai
- Apelsinai, 2 vienetai
- Citrina, 1 vienetas
- Cukrus, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Moliūgą ir vaisius nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Moliūgą nulupkite, pašalinkite sėklas, minkštimą supjaustykite kubeliais.
Apelsinus ir citriną supjaustykite riekutėmis ir sudėkite kartu su moliūgu į puodą.
Supilkite cukrų, išmaišykite.
Pavirkite ant silpnos ugnies apie pusvalandį, tada nukaiskite ir palikite 4-6 valandoms, kol visiškai atvės.
Vėl užkaiskite ant silpnos ugnies ir virkite, ko išvirs.
Sudėkite į sterilius indelius, užsukite ir pastatykite apvertę. Apsukite rankšluosčiu ir palikite, kol visiškai atvės.
2020-11-26 16:01