Moliūgų sriuba su sūriu ir cinamonu

Moliūgų sriuba su sūriu ir cinamonu
Ingredientai:
  • Sultinys, 500 gramų
  • Moliūgai, 450 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Pienas, 2 stiklinės
  • Tarkuotas sūris, 7 valgomieji šaukštai
  • Kukurūzų miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 0.25 stiklinės
  • Maltas muskato riešutas, 1 žiupsnelis
  • Maltas cinamonas, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Moliūgą išvirkite ir sutrinkite.

  2. Ištirpinkite puode sviestą, apkepinkite pjaustytą svogūną, sudėkite moliūgą, supilkite sultinį, užvirinkite, sumažinkite temperatūrą.

  3. Supilkite pieną, po truputį suberkite cukrų, įmaišykite miltus ir prieskonius.

  4. Virkite dar 5 minutes, išpilstykite, pabarstykite tarkuotu sūriu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Sigita
» Rašyti komentarą