- Sultinys, 500 gramų
- Moliūgai, 450 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Svogūnas, 1 vienetas
- Pienas, 2 stiklinės
- Tarkuotas sūris, 7 valgomieji šaukštai
- Kukurūzų miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 0.25 stiklinės
- Maltas muskato riešutas, 1 žiupsnelis
- Maltas cinamonas, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Moliūgą išvirkite ir sutrinkite.
Ištirpinkite puode sviestą, apkepinkite pjaustytą svogūną, sudėkite moliūgą, supilkite sultinį, užvirinkite, sumažinkite temperatūrą.
Supilkite pieną, po truputį suberkite cukrų, įmaišykite miltus ir prieskonius.
Virkite dar 5 minutes, išpilstykite, pabarstykite tarkuotu sūriu.