Moliūgų sriuba

Moliūgų sriuba
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Moliūgas, 1 kilogramas
  • Sviestas, 50 gramų
  • Grietinėlė, 250 mililitrų
  • Druska, pipirai pagal skonį
  • Vanduo, 500 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Puode ištirpinkite sviestą, sudėkite kubeliais supjaustytą moliūgą ir kepkite porą minučių.

  2. Įberkite druskos ir pipirų, įpilkite 500 ml vandens, virkite 20-30 min., kol suminkštės moliūgas. Pertrinkite trintuvu.

  3. Supilkite grietinėlę ir pakaitinkite, tačiau neužvirinkite.

  4. Patiekite su šaukšteliu jogurto arba grietinės.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Irena
» Rašyti komentarą