Moliūgų pyragas su obuoliais

Moliūgų pyragas su obuoliais
Ingredientai:
  • Moliūgai, 0.5 kilogramo
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Miltai, 3 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Obuoliai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Moliūgą nuplaukite, nuskuskite, išimkite sėklas. Sutarkuokite, į šią masę suberkite cukrų, supilkite kiaušinių plakinį, miltus, kepimo miltelius ir aliejų.

  2. Įmaišykite 1-2 tarkuotus obuolius.

  3. Masę supilkite į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais arba manais pabarstytą kepimo formą, kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 40 minučių. Galima palaistyti tirpintu šokoladu.

Porcijų skaičius: 10
» Rašyti komentarą
» Komentarai
vitalija
2019-09-25 12:43
Istysias piragas
Liu
2019-02-10 22:11
Tai klausimėlis tas pats:moliūgą ir obuolį tarkuoti burokine tarka?
Nerijus
2018-11-15 10:12
Moliūgą sutarkuoti ar su blenderiu iki tyrės konsistencijos
Jis
2018-11-02 20:04
Super receptas.
Aušra
2018-09-09 18:51
Per daug miltų ir cukraus