- Moliūgai, 0.5 kilogramo
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus, 1 stiklinė
- Miltai, 3 stiklinės
- Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Obuoliai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Moliūgą nuplaukite, nuskuskite, išimkite sėklas. Sutarkuokite, į šią masę suberkite cukrų, supilkite kiaušinių plakinį, miltus, kepimo miltelius ir aliejų.
Įmaišykite 1-2 tarkuotus obuolius.
Masę supilkite į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais arba manais pabarstytą kepimo formą, kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 40 minučių. Galima palaistyti tirpintu šokoladu.
2019-09-25 12:43