Moliūgo užkandėlė

Moliūgo užkandėlė
Ingredientai:
  • Moliūgai, 1 vienetas
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Prieskoniai, 1 pundelis
  • Actas, 1 valgomasis šaukštas
  • Juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
  • Cinamonas, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Moliūgą nulupkite, supjaustykite ir apkepkite su česnaku.

  2. Išgriebkite iš keptuvės, nuvarvinkite, pabarstykite smulkintais žalumynais, cukrumi, cinamonu ir pipirais, užpilkite actu. Palaikykite pusvalandį ir patiekite.

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą
» Komentarai
meta
2012-10-23 19:29
ar tai desertas?kaskaip nesuderinti prieskoniai...