Moliūginė latė

Moliūginė latė
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Pienas (įprastas, sojų, migdolų ar avižų), 0.75 stiklinės
  • Trintas moliūgas, 3 valgomieji šaukštai
  • Klevų sirupas ar kitas saldiklis, 1 arbatinis šaukštelis
  • Tarkuotas muskato riešutas, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Stipri kava, 0.33 stiklinės
  • Cinamono lazdelė, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Supilkite pieną į puodą, pastatykite ant vidutinio stiprumo ugnies. Sudėkite moliūgų tyrelę, supilkite klevų sirupą, suberkite muskatą ir įmeskite cinamono lazdelę. Kaitinkite, kol ims silpnai virti, tada nukaiskite.

  2. Jei pageidaujate, išplakite plaktuvu iki kreminės konsistencijos, ir supilkite į puoduką.

  3. Patiekite su cinamono lazdele ir žiupsneliu muskato.

  4. Puikus rudeniškas receptas kavos mėgėjams!

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Rasa
» Rašyti komentarą