- Nedidelės duonelės/ picos padai, 4 vienetai
- Pesto padažas, 100 mililitrų
- Tarkuotas sūris, 125 gramai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1
- Picos prieskoniai, 1 arbatinis šaukštelis
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Pievagrybiai, 4 vienetai
- Žemės riešutai, 1 sauja
- Šviežias bazilikas papuošimui, 1 saujelė
- Špinatai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Dėkite duoneles ar picos padus ant kepimo popieriaus, įtepkite alyvuogių aliejumi, užpilkite pesto padažo, berkite tarkuotą sūrį, užberkite druskos, pipirų, picos prieskonių, pabarstykite žemės riešutų, ir smulkiai pjaustytų pievagrybių, bei špinatų. Kepkite apie 15 minučių.
Iškepusias picas papuoškite šviežio baziliko lapeliais. Skanaus!