Migdoliniai sausainėliai su cinamonu

Migdoliniai sausainėliai su cinamonu
Ingredientai:
  • Migdolai, 400 gramų
  • Cukraus pudra, 200 gramų
  • Cinamonas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kiaušinių baltymai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Iki standžių putų išplakite baltymus, atidėkite sausainių patepimui 3 šaukštus.

  2. Sudėkite į likusius baltymus maltus migdolus ir cinamoną, išmaišykite

  3. Iškočiokite tešlą, formuokite sausainius, sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, patepkite plaktu baltymu, sumaišytu su cukraus pudra, įspauskite po migdolą.

  4. Kepkite 150 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 15 minučių.

Porcijų skaičius: 8
» Rašyti komentarą