Mėtinė uogienė

Mėtinė uogienė
Ingredientai:
  • Mėtų lapai, 250 gramų
  • Cukrus, 1 kilogramas
  • Citrinos, 2 vienetai
  • Vanduo, 500 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėtų lapelius su koteliais nuplaukite, leiskite šiek tiek apdžiūti (arba nusausinkite) ir susmulkinkite.

  2. Citrinas smulkiai supjaustykite kartu su žievelėmis.

  3. Sudėkite į puodą ir pavirkite 10 minučių. Palikite pastovėti 1 parai.

  4. Mišinį nuspauskite, perkoškite, sumaišykite su cukrumi ir virkite apie 2 valandas ant silpnos ugnies.

  5. Išpilstykite į stiklainius ir iš karto užsukite.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Gabija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Aldona
2018-08-04 15:19
Sveiki, o kodėl drebučiai gavosi ne žalios spalvos.Ar tikrai reikia virti 2 val.? Ačiū