Mėsos keksas

Mėsos keksas
Ingredientai:
  • Mėsa (virta vištiena, rūkyta šoninė ir pan.), 350 gramų
  • Virtos pupelės, 400 gramų
  • Sūris, 100 gramų
  • Grietinė, 100 gramų
  • Majonezas, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Nugesinta soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite kiaušinius su grietine ir majonezu, sudėkite nugesintą sodą.

  2. Mėsą ir sūrį supjaustykite kubeliais, sudėkite virtas pupeles, žalumynus.

  3. Viską gerai išmaišykite, suberkite miltus ir vėl išmaišykite.

  4. Sudėkite masę į formą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30-40 minučių.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Joana
» Rašyti komentarą