Mėsiški blyneliai

Mėsiški blyneliai
Ingredientai:
  • Kefyras, 1 litras
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Soda, 1 žiupsnelis
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Faršas, 400 gramų
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš kiaušinių, kefyro, sodos ir miltų užmaišykite gan skystą tešlą.

  2. Įberkite cukraus, druskos, pipirų, sudėkite bet kokį faršą.

  3. Dar kartą išmaišykite ir kepkite kaip nedidelius sklindžius.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Monika
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Birute
2020-09-03 15:01
Cukraus tikrai nereikia,mėsa ir cukrus visai nesiderina,reikia cukraus naudoti kuo maziau
rima
2014-07-02 23:00
iš kokio faršo skaniau?
renata
2014-03-21 20:27
na istikruju gaminimo instrukcijoj parasyta kad iberti cukraus,gal tiesiog ivyko klaida,bet siaip skanu
rita
2014-03-09 13:59
Tikrai be reikalo visur ta cukru dedat. Reikia ar nereikia. Ar mazai zmoniu cukralige serga siais laikais?
jolanta
2013-10-31 18:46
i tesla dedasi cukrus,kefyro rukstis juk yra, cukrus pagerina skoni jei kam trugdo idekite cukraus i viena dali, cia kalbama apie koki puse saukstelio,o i kita- nedekite,issikepsite ir ragaukite, su cukrumi skonis bus geresnis