- Jautiena, 500 gramų
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Morkos, 2 vienetai
- Petražolės, 2 valgomieji šaukštai
- Bulvės, 3 vienetai
- Vanduo, 2 litrai
- Pipirai
- Kopūstai, 200 gramų
- Poras, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Supjaustytą gabaliukais mėsą apkepkite aliejuje.
Išmaišykite miltų, įpillkite vandens, uždenkite troškinkite, pabaigoje suberkite druską ir pipirus.
Daržoves supjaustykite šiaudeliais, suberkite į 1,5 l verdančio vandens (išskyrus bulves).
Po 5 min. sudėkite pjaustytas bulves, įberkite druskos, pipirų, sukrėskite guliašą ir truputį pavirkite. Sriubą galima sutirštinti, įdėjus pakepintų miltų.