- Miltai, 300 gramų
- Medus, 100 gramų
- Cukrus, 100 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Grietinė, 50 gramų
- Soda, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Meduolių prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Medų ir cukrų ištirpinkite, supilkite į dubenį. Įmuškite kiaušinius, supilkite sodos tirpalą ir grietinėlę, suberkite maltus prieskonius ir persijotus miltus. Užminkylite tešlą.
Iškočiokite 1 cm storio lakštą ir išpjaustykite meduoliukus, aptepkite juos plaktu kiaušinio baltymu, storai apibarstykite cukrumi ir sudėkite ant sviestu išteptos skardos.
Kepkite vidutiniop karštumo orkaitėje apie 20 minučių.
2016-11-22 15:04