Medaus ir sojų padažo marinatas

Medaus ir sojų padažo marinatas
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Sojų padažas, 100 mililitrų
  • Terijakio padažas, 20 mililitrų
  • Medus, 1 valgomasis šaukštas
  • Rudasis cukrus, 1 žiupsnelis
  • 1 apelsino sultys
  • Garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite šakute abu padažus ir cukrų, įmaišykite perkoštas sultis (be minkštimo), medų ir garstyčias.

  2. Mėsą marinuokite šiame mišinyje 30-40 minučių. Papildomai druskos dėti nereikia - jos pakanka sojų padaže.

  3. Toks mišinys gerai limpa prie vištienos sparniukų, o ant keptos mėsos susidaro graži plutelė.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą