- vištienos krūtinėlių, 6
- druskos, pipirų, 1 žiupsnelis
- medaus, 0.5 stiklinės
- garstyčių, 0.5 stiklinės
- bazilikų, 1 arbatinis šaukštelis
- Čili, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Medų pakaitinkite garų vonelėje (pastatykite indą su medumi virš puodo su verdančiu vandeniu). Medui vos pravėsus dėkite garstyčias ir kitus prieskonius.
Suverkite vištieną į padažą, palaikykite iki kol įkais orkaitė. Orkaitę kaitinktie iki 180 laipsnių pagal Celsijų.
Vištos gabaliukus ištraukite iš padažo, padėkite ant riebalais patepto kepimo indo. Kiekvieną gabaliuką dar apliekite trupučiu padažo (bet viso padažo neišnaudokite).
Vištieną kepkite apie 30 minučių, gabaliukus apverskite, patepkite likusiu padažu. Kepkite dar 10-15 minučių.
Prieš tiekdami palaukite 10 minučių (tai leis pasiskirstyti mėsos sultims, jos neišbėgs vos prapjovus). Tiekite su ryžiais, daržovėmis.