Marmurinis sūrio tortas

Marmurinis sūrio tortas
Ingredientai:
  • Varškė, 700 gramų
  • Grietinėlės sūris, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Cukrus, 200 gramų
  • Vanilinis cukrus, 2 pakeliai
  • Citrinos sultys, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Kakava, 4 valgomieji šaukštai
  • Tirpi kava, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite tirpią kavą su 3 šaukštais vandens, kakava ir 2 šaukštais cukraus.

  2. Išplakite varškę, sūrį, druską, citrinos sultis, likusį cukrų, vanilinį cukrų ir kiaušinius.

  3. Sumaišykite trečdalį varškės masės su šokoladiniu padažu.

  4. Kepimo formą išklokite pergamentiniu popieriumi, suverskite baltąją varškės masę, palyginkite, tada į vidurį sudėkite šokoladinę ir pamaišykite peiliu arba pagaliuku.

  5. Įdėkite formą į skardą su verdančiu vandeniu. Jeigu formos sienelės nuimamos, dugną reikia apsukti folija, kad patiekalas neatidrėktų.

  6. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.

  7. Pyragą atvėsinkite, apsukite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 12 valandų. Supjaustykite karštu peiliu.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Erika
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Greta
2016-07-31 00:01
Maskarpones suri, ko gero turejo omeny
lidija
2013-03-21 15:36
kur ji galima nusipirkti?
lidija
2013-03-21 15:35
o kas per grietineles suris?
lina
2013-01-27 21:37
oj sorry, pamaciau, grietineles suris...
lina
2013-01-27 21:36
koki suri sumaisyti? prie ingredientu jo nera pamineta